top of page
Klasik-s-prstom-no-logo.jpg

Share the amazing things customers are saying about your business. Double click, or click Edit Text to make it yours.

SMREKOVO MAZILO SMREKOVIT KLASIK

Smrekovo mazilo Smrekovit Klasik je Smrekovit izdelek z najdaljšo tradicijo. Izdelovati ga je začel Ivo Konc že leta 1990 zaradi lastnih težav s hrbtenico. To je bilo prvo smrekovo mazilo za trg v tem delu Evrope. Izdelek Smrekovit Klasik je izdelan iz 100% naravnih sestavin, 75% od teh je iz ekološke pridelave.

UPORABA IZDELKA SMREKOVO MAZILO

Glavna sestavina je smrekova smola. Mnogi učinki smole iglavcev so dobro poznani po vsem svetu in jih že od leta 1990 potrjujejo izkušnje naših številnih uporabnikov. Mnogo izkušenj glede uporabe Smrekovit izdelkov, ki jih tudi redno dodajamo, na objavo pa jih čaka še cel fascikel, si lahko preberete na tej strani. 

Smrekova smola kožo neguje površinsko in globinsko, krepi njen obrambni mehanizem ter spodbuja njeno delovanje in prekrvavitev.Smrekovo mazilo Smrekovit Klasik večkrat dnevno v tankem sloju nanašajte na želeni predel. Ker je izdelano na maščobni osnovi, ga lahko uporabljate tudi za masažo, čeprav za želeni učinek masaža ni potrebna 

Za močnejši učinek priporočamo uporabo Smrekovit obloge. S Smrekovit oblogo lahko uporabite tudi smrekovo kremo Smrekovit 365, kar je še učinkovitejše. 

Pri uporabi Smrekovit izdelkov je potrebno biti pozoren le na možno alergijo na smrekovo smolo, ki je sicer redka. Prav tako močno odsvetujemo hlajenje z ledom ali drugim virom hladu, saj hlajenje zmanjšuje učinek smrekove smole. Zakaj? Preberite si v odgovoru na pogosto vprašanje tukaj.

Smrekova krema

Smrekovo mazilo je bil do leta 2010 naš edini izdelek. Leta 2010 smo razvili še Smrekovit Ekstra smrekovo mazilo s hladilnim učinkom, ki je enako učinkovit kot Smrekovit Klasik, nato pa leta 2017 smrekovo kremo Smrekovit 365 in Smrekovit Ekstra smrekovo kremo s hladilnim učinkom, ki sta se pri zunanji uporabi izkazali za še učinkovitejša izdelka od obeh smrekovih  mazil. 

Smrekovit Kapsule in oralno pršilo

Smrekovo mazilo Smrekovit Klasik smo do leta 2017 uporabljali tudi za težave v prebavnem traktu in v ustni votlini, zato je izdelan iz sestavin, ki se uporabljajo v prehranski industriji, zato je tak način uporabe še vedno možen, vendar smo leta 2017 razvili bolj primerna izdelka za ta namen, in sicer Smrekovit Kapsule in Smrekovit oralno pršilo.

SESTAVINE IZDELKA SMREKOVO MAZILO