BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 50€

IZKUŠNJE UPORABNIKOV S SMREKOVIT IZDELKI

Zelo smo hvaležni, ker nam ves čas pridno pošiljate svoje povratne informacije, ki se nam jih je nabralo že nekaj fasciklov. To znanje iz prve roke je neprecenljivo in bogato prispeva v zakladnico našega poznavanja učinkov smrekove smole. Tukaj objavljamo vaše povratne informacije.

Članki:

 • Januarja letos sem imela res hud padec na cesti. Hudo sem se udarila v desno stran telesa, posebno hudo v roko, katera je zelo zatekla (dlan in zapestja). Drugi dan je bilo vse plavo. Takoj sem začela z vtiranjem Smrekovita. Ne morem opisati kako se je stanje izboljšalo. Moji najbližji se niso mogli načuditi. Roka je že skoraj v redu. Še vedno se mažem, rezultati so odlični, hvala, hvala! Sicer mi je uporabo vaših izdelkov svetovala bivša sodelavka za artritis v kolenih, išias in bolečine v vratnem delu hrbtenice. Izdelke uporabljam že pol leta in se je zelo izboljšalo. Prej sem poskusila z vsemi možnimi pripomočki. (1)

  IŠIAS IN BOLEČINE V HRBTENICI

  FANI, SAVA

 • Po padcu sem imel močno boleče koleno, pojavila se je oteklina. Začel sem nanašati Smrekovit. Namazal sem kar na debelo in imel povito čez cel dan in noč. Oblogo sem menjal vsak dan in po enem tednu se je stanje zelo izboljšalo. Oteklina in bolečina sta bili bistveno manjši, koleno je postalo gibljivejše. Še vedno si mažem tudi drugo koleno, ki je obrabljeno in tako blažim bolečine.  Prav tako se mi je na členku naredil hematom zaradi udarca. Dvakrat so mi ga v ambulanti punktirali, a ker se je vsakič ponovilo, so mi predlagali operativni poseg. Poskusil sem s Smrekovitom. Vsak večer sem naredil oblogo s Smrekovitom za čez noč. Po mesecu dni je izginilo in se ni več ponovilo. (67)

  UDAREC IN OTEKLINA

  MITJA, SLAP OB IDRIJCI

 • S Smrekovitom si mažem sedalni del, ker sem imel kot reprezentančni kolesar invalidov zelo vneto, rdečo kožo, ki močno srbi. Lani sem prvič dobil vaš Smrekovit in mi je zelo pomagal, zdaj pa bom mazal večkrat. Doslej sem mazal po treningu, zdaj bom tudi takrat ko imam počitek ali konec tedna. (75)

  SRBEČA KOŽA

  SILVO, ZGORNJA BESNICA

 • Že kot najstnica sem imela menstrualne težave: zelo močne krvavitve, neredne menstruacije. Po dveh porodih se je menstrualni ciklus normaliziral. Lansko leto sem v času dopusta vsako jutro tekla 2 km. Sam tek se mi ni zdel naporen, čeprav sem potem še kolesarila, v glavnem sem bila zelo aktivna. Potem pa so nastopile težave. Ko sem dobila menstruacijo, se krvavitev po 5 dneh ni ustavila ampak je trajala 1 mesec. Šla sem k ginekologinji, ki mi je predpisala zdravila in navedla možen vzrok - fizični stres. Leto sem imela pred menstruacijo zelo pekoč občutek v nožnici, z menstruacijo je izvenel, vendar se je kravavitev podaljšala za en teden. Pričela sem uživati Smrekovit 2x dnevno in kravavitev je po dveh dneh izzvenela. Stanje se je povsem normaliziralo. Smrekovit za notranjo uporabo sta uporabljala tudi otroka (8 in 9 let) in letos še nista zbolelea za nobeno virozo. (78)

  MENSTRUALNE TEŽAVE

  ANITA, RAKEK

 • Kmalu po tistem, ko ste začeli z vašo proizvodnjo, sem nekje slišala za vas. Obema z možem Smrekovit izdelki zelo pomagajo in sva z njimi zelo zadovoljna. Križ, ramena, vrat, noge in meča (išias) si namažem zvečer pred spanjem in mi to olajša spanje. Glivice na nogi so kar izginile. Vnetje dlesni je bilo že naslednji dan ozdravljeno. Drugih izdelkov sploh ne preizkušam več. V naši družini jih uporabljajo vsi. (73)
   

  IŠIAS IN BOLEČINE V HRBTENICI

  MARIJA, RADOMLJE

 • Sem vaša redna uporabnica. Lahko rečem, da je Smrekovit moj zvesti in stalen spremljevalec. Ima izjemno moč. Vse je veliko lažje. Ne spremeni se čez noč, je pa vse veliko milejše in zahteva veliko krajši rok zdravljenja. Pomagalo mi je pri žuljih, opeklinah, bradavicah, herpesu, odrgninah... skratka pokriva ogromen spekter težav. Jaz mu sto odstotno zaupam in ga priporočam tudi naprej. (66)

  ŽULJI IN OPEKLINE

  BRANKA, IZOLA

 • Hvala za vsestranske naravne izdelke. Smrekovit uporabljam že 15 let, in sicer za vsa vnetja in rane: pri vnetjih in zatečenosti sklepov je izboljšanje po 15-20 dneh, pri vnetju grla v treh do petih dneh, pri aftah v treh do sedmih dneh, pri vnetih dlesnih v treh dneh...  (69)
   

  VNETJE DLESNI

  BRIGITA MARHOLD, ZGORNJA KUNGOTA

 • Pri profesionalnem badmintonu so noge in še posebno sklepi izpostavljeni močnim vsakodnevnim obremenitvam. Odkar sem odkril Smrekovit, je postal moj vsakodnevni spremljevalec - tako pri domačih treningih kot na turnirjih se dnevi začenjajo in končujejo z njegovo uporabo. Pomaga mi pri raznih poškodbah, pri regeneraciji in pri prehladih. Učinek se največkrat čuti že v zelo kratkem času. Vsem, ki se rekreativno ali profesionalno ukvarjajo s športom, ga najtopleje priporočam! (92)
   

  ŠPORTNE POŠKODBE

  LUKA WRABER, BADMINTON

 • Smrekovit uporabljam za vnetje kože (male ranice) in sem opazila, da se vidno zmanjšujejo. (74)

  RANICE

  FRANJA, ZGORNJA KUNGOTA

 • Našo babico zelo boli hrbet, križ. Po petih minutah, ko sem jo namazala s Smrekovitom in zmasirala je bil viden učinek. Pravi, da jo prijetno greje in lahko se je dotaknila prstov na nogi (82 let!!). Smrekovit uporablja tudi za boleče noge (išias) in brez tega ne more niti v trgovino. Izdelki so ji resnično polepšali in ublažili njene vsakodnevne težave. Smrekovit uporabljamo tudi ostali družinski člani. Sina sem namazala po pljučih, ko je imel bronhitis in tako je prespal celo noč. Hvaležna! (70)
   

  IŠIAS, BOLEČINE V HRBTENICI

  TEREZIJA, ŠKOFJA LOKA

 • Smrekovit izdelki so mi že po enem dnevu učinkovali na nogah, nohtih, ožilju, pri izsušeni koži, manjši bolečini v ramenih, hrbtenici, mravljinčenje (išias). Poizkusil sem tudi pri notranji uporabi za prebavo. Sem zelo zadovoljen in bom še naprej uporabljal Smrekovit izdelke. (76)

  RAMENA, HRBTENICA IN IŠIAS

  ANONIMNI UPORABNIK

 • Tako kot pri vsakem športu se tudi pri telemark smučanju ne morem izogniti poškodbam. Smrekovit izdelke uporabljam pri vsaki poškodbi, saj mi njihova sestava omogoča, da se poškodba hitreje, predvsem pa po naravni poti sama zaceli. Naj bo to zvin, udarec, vnetje ali samo vneto grlo, vedno si pomagam z njimi. Pravijo, da za vsako bolezen rožica raste. Za mene je dovolj, da smreke. Mazilo je res odlično, hvala Bogu zanj! (47)
   

  ŠPORTNE POŠKODBE

  DAVID PRIMOŽIČ, TELEMARK SMUČANJE

 • Smrekovit uživam po potrebi za ublažitev želodčne kisline, in sicer vsako jutro in mi zelo pomaga. Je zelo učinkovito in to uživam že več let. Hvala vam. (28)

  ŽELODČNA KISLINA

  ANTON SUSMAN, NOTRANJE GORICE

 • Popolnoma naravno mazilo za zdravje od glave do pete, še posebej za moje smučarske prste (otiščance) na nogi. Hvala Smrekovit za tvojo čarobnost! (48)
   

  OTIŠČANCI

  LILA LAPANJA, ALPSKO SMUČANJE

 • Pri moji starosti (85 let) in zelo težkih okvarah hrbtenice in išiasu ni pričakovati večjih izboljšav toda z rednim, dnevnim mazanjem s Smrekovitom se bolečine zmanjšajo. Smrekovit izdelki so odlični tudi pri raznih procesih v ustni votlini, vnetih ušesih, prehladih, želodčnih težavah in verjetno še kje, kjer nisem preizkusila. (79)

  IŠIAS, BOLEČINE V HRBTENICI

  JOŽICA, LJUBLJANA

 • Določen čas sem poleg zdravil za ulcerozni kolitis tudi uživala Smrekovit. Po dvajsetih letih neprekinjenih težav imam sedaj tri leta mir. Izredno mi pomaga tudi pri vnetih dlesnih, kjer imam delno protezo. Prav tako pri glivicah na nohtih. Mažem vse, kar me boli: hrbet, sklepa... Zelo pomaga. Uporabljam tudi pri različnih virozah, mažem vrat, prsa, nosno votlino, ušesa. Zalo skrajša čas obolenja. (80)

  ULCEROZNI KOLITIS

  POLONA, BLED

 • Smrekovit sem začel uporabljati že v mlajših letih, ko sem kolesaril še za kranjsko Savo. Glede na to, da letno prevozim s kolesom okrog 35000 km, ter da so poškodbe ob takih naporih zelo pogoste, moram priznati, da odkar uporabljam Smrekovit izdelke, daljših odsotnosti od aktivnih treningov zaradi poškodb nisem imel. (43)
   

  ŠPORTNE POŠKODBE

  TADEJ VALJAVEC, KOLESARSTVO

 • Smrekovit izdelke uporablja več družinskih članov. Poskusili smo pri naslednjih težavah: pri prehladu, krčnih žilah, mravljincih v roki... Najbolj pa bi izpostavila moj problem, in sicer trn v peti. Vaše izdelke sem uporabljala dvakrat dnevno. Spremembe sem začela opažati po tednu dni uporabe, bolečina pa je popolnoma izginila po treh tednih. (92)
   

  TRN V PETI

  FRANČIŠKA, DVOR

 • Smrekovit izdelke uporabljam že več let, predvsem v zimskem času kot pomoč pri zmanjševanju bolečin v sklepih, križu in v vratu. Imam manjšo obrabo vratnih vretenc in sklepov, kar mi večkrat povzroča bolečine, predvsem v zimskem času. Večkrat sem imela tudi išias. Uporabljala sem za masažo kolen, kasneje pa za nategnjeno stegensko mišico na desni nogi. Vaši izdelki dobro učinkujejo na daljši čas. Ko so bile bolečine najhujše sem poleg vašega mazila uporabljala tudi protibolečinske tablete. Po 14 dneh, se je stanje izboljšalo, vendar so bolečine še prisotne. Smrekovit izdelke uporabljam tudi na palcih obeh nog, ker imam zelo trdo kožo in vraščene nohte. S Smrekovitom opravim bolečine zaradi vraščenih nohtov, pa tudi koža ob nohtu se zmehča. Vaši izdelki so zelo blagodejni tudi pri bolečinah v križu. Bolečine za več mesecev popolnoma izginejo, uporabljati pa jih moram vsaj en mesec, da bolečine popolnoma izginejo. Ne pričakujem, da bi težave s križem in sklepi popolnoma in za vedno izginile, so pa Smrekovit izdelki odlični za lajšanje in odpravo bolečin, ko se težave spet pojavijo. (71)
   

  IŠIAS IN BOLEČINE V HRBTENICI

  MARINKA, ŽELEZNIKI

 • Smrekovit izdelke uporabljam že od vaših začetkov izdelave leta 1990. Uporabljam za vse, kar se da. Prehlade, opekline, vreznine, vnetje sinusov - namažem v nosnico in po čelu. Uporabljam tudi za občasne probleme s hemeroidi. Trenutno uporabljam za bolečine v križu in nogi- išias in bolečo peto - trn v peti. Že občutim izboljšanje. (68)
   

  TRN V PETI IN IŠIAS

  SONJA, MAKOLE

 • Smrekovit izdelki so ena od stvari, ki jih imam s seboj na vseh potovanjih in treningih. Prav mi pridejo pri prehladih, zvinih, bolečih mišicah in drugih tegobah, ki pestijo mene in mojo ekipo. Od vseh stvari se jih največkrat poslužujem, saj nimajo stranskih učinkov in so zelo efektivni. (50)
   

  PREHLAD IN ŠPORTNE POŠKODBE

  MATJAŽ ZUPAN, SMUČARSKI SKOKI

 • S fantom sva preizkusila pri glivicah na nohtih in že po enem tednu so se videli konkretni rezultati. (77)
   

  GLIVICE NA NOHTIH

  PETRA MAHNIČ, FACEBOOK

 • Smrekovit izdelki so mi res pomagali tudi pri poškodbah, ki se niso in niso hotele sanirati. Pomagajo mi tudi pri utrujenosti, saj pospešujejo prekrvavitev v mišicah in s tem pospešuje regeneracijo. Na treningih imam vedno s seboj lonček mazila. Super so! (44)
   

  REGENERACIJA

  PRIMOŽ PETERKA, SMUČARSKI SKOKI

 

"To je čudežno mazilo," pravijo. Jaz pa pravim, da smo mi vsi velik čudež , "Ti si mi pomagal," govorijo. Jaz nisem nikomur pomagal. Vsak se je sam pozdravil. Jaz nisem naredil drugega, kot pobral tisto kar že je, prečistil in vlil v lončke. 

IVO KONC

(iznajditelj smrekovega mazila in ustanovitelj podjetja v intervjuju leta 1996)

SMREKOVIT, MATIC KONC S.P.

PODMOLNIŠKA CESTA 14

1261 LJUBLJANA-DOBRUNJE

SLOVENIJA

Odprto vsak delovnik od 7. - 15. ure (pred obiskom preverite prisotnost)

Smo specializirano podjetje za razvoj, proizvodnjo in spremljanje učinkov zdravilnih izdelkov iz smrekove smole.

 • Facebook
 • YouTube
 • Google zemljevidi

Avtor spletne strani in besedil: Matic Konc

pravice pridržane © 2019, Smrekovit, Matic Konc s.p.

objavljeno:  26.4.2019, posodobljeno: 4.8.2019

PREBERITE NA BLOGU...